Profesionistët e infermierisë udhëtojnë te punëdhënësi i tyre në Wolfsburg

Shqipëria

gush 2023

Bashkëpunimi ynë i vazhdueshëm me partnerin tonë të bashkëpunimit Klinikum Wolfsburg çon në hyrjen pothuajse pa komplikime të grupit të dytë Wolfsburg në vetëm një vit.

Shumë faleminderit për të gjithë ata që kanë besuar gjithmonë në këtë dhe fat të mirë për kolegët tanë në Autostadt!

Wolfsburg
Wolfsburg

Brenda më pak se 12 muajve nga intervistat për punë deri tek bashkimi me punëdhënësin e tyre me nivel gjuhësor B2 dhe njoftimi i deficitit është i jashtëzakonshëm. Kjo është e mundur vetëm nëse të gjithë hyjnë. Në veçanti, janë kandidatët tanë ata që po zhvillohen në mënyrë të jashtëzakonshme. Ne jemi krenar per ty!