Tona Lokacionet e projektit

Të gjitha vendndodhjet e projektit me një shikim

Shqipëri

Vendndodhja jonë e parë dhe krenaria jonë: infermierët shqiptarë dhe spitalet gjermane të bashkuar

Partnerët e bashkëpunimit dhe grupi i pjesëmarrësve në trajnim

Indi

Bashkëpunimi me partnerin tonë indian është i qëndrueshëm dhe ofron shumë potencial

IMG 0127

Kosovo

Një bashkëpunim i fortë dhe ambicioz i modeluar sipas projektit tonë model në Shqipëri

IMG 2929

Tunizi

E vetmja demokraci në botën arabe bind me vlera pluralizmin dhe edukimin

Infermieret tuniziane në një seancë stërvitore