Ne jemi më shumë se një agjenci. Ne...
krijojmë besim ndryshojmë jetë japim shanse .


Cilësi, përvojë dhe diversitet: Ne trajnojmë stafin ndërkombëtar të infermierisë dhe i bashkojmë ata me spitalet gjermane për kujdes më të mirë. Së bashku me partnerët tanë, ne ju mbështesim për të bërë një fillim të ri në shtëpinë tuaj të re.

Vizioni yne Rreth nesh
  • Aksioner i REALIS në Shqipëri

  • Foto në grup të të gjithë pjesëmarrësve të një kursi gjuhe në Shqipëri

  • 20221022 20221022 20221022 DSC 1267

  • Infermieret tuniziane në një seancë stërvitore

Projekti

Ka shumë mënyra, por një e mirë mjafton

Ne mbështetemi në cilësinë e mirë të gjuhes dhe në proceset optimale dhe të koordinuara. Nga intervista për punë deri në hyrjen në Gjermani.

Vendndodhjet

Lokacionet e projektit

Të gjitha vendndodhjet e projektit me një shikim

Shqipëri

Vendndodhja jonë e parë dhe krenaria jonë: infermierët shqiptarë dhe spitalet gjermane të bashkuar

Indi

Bashkëpunimi me partnerin tonë indian është i qëndrueshëm dhe ofron shumë potencial

Kosovo

Një bashkëpunim i fortë dhe ambicioz i modeluar sipas projektit tonë model në Shqipëri

Tunizi

E vetmja demokraci në botën arabe bind me vlera pluralizmin dhe edukimin

Partnerët

Spitale që tashmë na besojnë

Te rejat

Gjithmonë me te rejat e fundit:
Zhvillimet e fundit me ne