Vendndodhja Indi

Bashkëpunimi me partnerin tonë indian është i qëndrueshëm dhe ofron shumë potencial

Partnerët

Shkollë gjuhe
WELI


Person kontaktues

Daniel Kiem

M email hidden; JavaScript is required

T +91 85890 95388

Image description

Mbi WELI

Instituti i Gjuhëve WE në Kerala, Indi është një shkollë e gjuhëve te huaja me reputacion, e cila fokusohet tju ofroje nje mësim aktiv të gjuhës gjermane te gjithe infermiereve. Fokusi është në përvetësimin holistik të gjuhës, ku pjesëmarrja në të katër aftësitë gjuhësore - lexim, shkrim, dëgjim dhe të folur - ka një rëndësi të madhe.

Shkolla e gjuhës është e vetëdijshme se mësimi i një gjuhe nuk përfshin vetëm zotërimin e gramatikës dhe fjalorit, por edhe zhvillimin e aftësive ndërkulturore. Prandaj, mësuesit e gjuhës, disa prej të cilëve folës amtare, i kushtojnë rëndësi të madhe përcjelljes së një kuptimi gjithëpërfshirës të kulturës në kontekstin e gjuhës.

Partnerët

Spitalet

Spitalet partnere të mëposhtme janë pjesë e vendndodhjes së projektit dhe kalojnë rregullisht nëpër faza aplikimi

Gati?

Mezi presim të marrim aplikimin tuaj!

Apliko tani