Vendndodhja Tunizi

E vetmja demokraci në botën arabe bind me vlera pluralizmin dhe edukimin

Partnerët

Shkollë gjuhe
Epif Pro


Person kontaktues

Taheni Moulahi

M email hidden; JavaScript is required

T +216 97 392 772

Image description

Mbi Epif Pro

Kjo shkollë gjuhësore në Tunizi nuk është vetëm një vend mësimi, por edhe një simbol i forcës dhe ambicieve të një sipërmarrëseje të shquar. Drejtoresha, me shpirtin dhe vendosmërinë e saj vizionare, ka krijuar një institucion arsimor që është i përshtatshëm për ne.

Drejtoresha e ka njohur prej kohësh vlerën e partneriteteve ndërkombëtare dhe ka krijuar një kulturë të fortë korporative në shkollën e gjuhës, e karakterizuar nga profesionalizmi, bashkëpunimi dhe respekti reciprok.

Profesionistët inkurajohen të arrijnë potencialin e tyre të plotë dhe të arrijnë qëllimet e tyre. Kjo krijon një mjedis mësimor frymëzues në të cilin ata mund të zhvillojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe të komunikojnë me besim.

Gati?

Mezi presim të marrim aplikimin tuaj!

Apliko tani