Fillimi emocionues i një bashkëpunimi intensiv

Tunizia

korr 2022

RE-ALIS, MCB dhe shkolla e gjuhës Epif Pro kanë krijuar një partneritet të fortë dhe tani po ofrojnë projektin intensiv të kurseve të gjuhës për profesionistët e infermierisë në Monastir, Tunizi. Ne presim një bashkëpunim emocionues në një mjedis profesional por të ngrohtë.

20221022 20221022 20221022 DSC 1539 Kopie
20221022 20221022 20221022 DSC 1539 Kopie