Aleancë e re kundër mungesës së punëtorëve të kualifikuar

Kosova

nën 2022

Me New Age School, RE-ALIS ka fituar një tjetër partner të përkushtuar dhe të fortë bashkëpunimi. Pronari dhe drejtori menaxhues Z. Dhimitri Bibolli dhe ekipi i tij bëjnë një punë të shkëlqyer. Koncepti ynë i suksesshëm nga Shqipëria tashmë po rrezaton edhe në Kosovë.

Partner bashkëpunimi i New Age School dhe RE-ALIS
Partner bashkëpunimi i New Age School dhe RE-ALIS