Bashkëpunim i ngushtë me 10 spitalet më të mira në Gjermani

Indi

shk 2022

Evangelisches Klinikum Bethel GmbH nga Bielefeld se bashku me ne, po viziton partnerin tonë të bashkëpunimit në Indi për herë të dytë. Të përfaqësuar nga zëvendësdrejtoresha e infermierisë znj. Katja Rosenthal-Schleicher dhe znj. Nadja Perschke nga departamenti i Burimeve Njerezore, ne jemi krenarë që kemi klinikën me 4500 shtretër dhe kështu spitalin e tetë më të madh në Gjermani.

Foto e kontraktorëve
Foto e kontraktorëve