Hyrja në Gjermani sipas planit

Shqipëria

qer 2023

Urime për 10 profesionistët tanë të kujdesit në Dortmund!


Udhëtimi i profesionistëve shqiptarë të infermierisë në Dortmund nuk ishte sigurisht një detyrë e lehtë. Ata jo vetëm që duhej të kapërcenin sfidat gjuhësore, por gjithashtu duhej të njiheshin kualifikimet e tyre profesionale. Megjithatë, me vendosmërinë dhe punën e tyre të palodhur, ata arritën të plotësojnë kërkesat e nevojshme dhe të bëjnë kapërcimin drejt shtëpisë së tyre të re profesionale.
31827 FB3 2550 4 B54 BCDD 9591 C50 D004 F
31827 FB3 2550 4 B54 BCDD 9591 C50 D004 F