Kongresi i parë i specialistëve në Sousse arriti shumë profesionistë të infermierisë

Tunizia

tet 2022

Partneri ynë Taheni Moulahi dhe ekipi i saj nga Epif Pro organizuan më shumë se 100 profesionistë të interesuar të infermierisë për prezantimin e projektit tonë të përbashkët. Interesi për informacion se si të zbatohet procesi i imigrimit dhe integrimit ishte i jashtëzakonshëm.

Kongresi i parë i specialistëve në Sousse
Kongresi i parë i specialistëve në Sousse
Taheni Moulahi në Kongresin në Sousse
Taheni Moulahi në Kongresin në Sousse