Nënshkrimi i parë për një ndryshim të madh

Kosova

mar 2023

Genci nga partneri ynë i bashkëpunimit New Age School kalon faqe me faqe kontratën e projektit që infermierët e përzgjedhur nënshkruajnë me punëdhënësin e tyre të ardhshëm. Më së voni në këtë pikë, bëhet e qartë se nënshkrimi shënon një ndryshim të madh dhe emocionues.

Genci (djathtas) flet për kontratën e projektit
Genci (djathtas) flet për kontratën e projektit