Praktikantë për Vitos GmbH

Indi

pri 2023

Praktikantet e pare kanë mbërritur në shtetin e tyre të ri të trajnimit. Gjatë FSJ-së ata kanë ende kohë për të mësuar gjuhën gjermane përpara se të fillojnë trajnimin e tyre për infermierinë në shtator. Guximi dhe përkushtimi që ata kanë treguar është i pabesueshëm – kjo jo vetëm që u bën përshtypje partnerëve tanë të bashkëpunimit, por edhe neve.

Autoportret i grupit të parë të praktikantëve
Autoportret i grupit të parë të praktikantëve