Vendndodhja Shqipëri

Vendndodhja jonë e parë dhe krenaria jonë: infermierët shqiptarë dhe spitalet gjermane të bashkuar

Partnerët

Shkollë gjuhe
Future Centre


Person kontaktues

Ardit Lena

M email hidden; JavaScript is required

T +355 69 267 7677

Image description

Mbi Future Centre

Shkolla e gjuhëve te huaja Future Center nga Shqipëria i ka rrënjët e saj të rrënjosura thellë në komunitetin lokal. Duke filluar si një biznes i vogël i nisur nga një familje e përkushtuar, ajo ka bërë emër falë pasionit të saj për gjuhët dhe dëshirës për ta bërë arsimin më të aksesueshëm.

Nëpërmjet bashkëpunimit tonë, ne kemi punuar së bashku për të zgjeruar ofertën e shkollës së gjuhëve dhe për të përmirësuar cilësinë e mësimeve. Ne kemi ndarë burimet, përvojën dhe ekspertizën tonë për t'u ofruar profesionistëve një mjedis mësimi të klasit te pare. Fokusi ishte gjithmonë në qëllimin e përbashkët: të mbështesin njerëzit në zgjerimin e aftësive të tyre gjuhësore dhe përmirësimin e mundësive të tyre profesionale.

Partnerët

Spitalet

Spitalet partnere të mëposhtme janë pjesë e vendndodhjes së projektit dhe kalojnë rregullisht nëpër faza aplikimi

Gati?

Mezi presim të marrim aplikimin tuaj!

Apliko tani