Logoja Mara

Klinikum Mara

Ky spital në Bielefeld i perket v. Fondacionit Bodelschwingh Bethel dhe Klinika Universitare për Epileptologji (Qendra e Epilepsisë) dhe Klinika Universitare për Mjekësi te Pergjithshme nën një çati.


Repart

Mjekësi të brendshme Neurologji

Vendndodhja

Klinikum Mara
Kantensiek 11
33617 Bielefeld
Deutschland

Shikoni në Google Maps