Logoja e klinikës Caritas Dominikus

Caritas-Klinik Dominikus

Për më shumë se 100 vjet, Caritas Clinic Dominikus ka qenë një pjesë integrale e kujdesit mjekësor në veri të Berlinit.

Kujdesi mjekësor dhe infermieror me cilësi të lartë janë po aq natyrshëm pjesë e gamës sonë të shërbimeve si aplikimet terapeutike të përshtatura individualisht, mbështetja nga shërbimet sociale dhe ndihma nga kujdesi fetar spitalor.


Repart

Mjekësi të brendshme Kirurgji

Vendndodhja

Caritas-Klinik Dominikus
Kurhausstraße 30
13467 Berlin
Deutschland

Shikoni në Google Maps