Logo Vizita e klinikës Caritas Maria

Caritas-Klinik Maria Heimsuchung

Qëllimi i Spitalit Caritas Maria Heimsuchung është që me butësi dhe siguri t'i kthejë pacientët tanë në rrugën e shërimit. Këto trajtohen nga mjekët tanë specialistë kompetentë sipas njohurive më të fundit shkencore dhe me pajisje mjekësore moderne, nëse është e nevojshme edhe në ekipe ndërdisiplinore. Infermieret tona koordinojnë me kujdes planin e kujdesit me pacientët tanë në mënyrë që ata të mund të rifillojnë së shpejti jetën e tyre të zakonshme të përditshme.


Repart

Mjekësi të brendshme Kirurgji

Vendndodhja

Caritas-Klinik Maria Heimsuchung
Breite Str. 46/47
13187 Berlin
Deutschland

Shikoni në Google Maps