Logoja e klinikës Caritas St Marien

Caritas-Klinik St. Marien

Kjo klinikë është e specializuar në problemet komplekse të pacientëve të moshuar, shumica e të cilëve kanë shumë sëmundje dhe aftësi të kufizuara fizike në të njëjtën kohë. Që në fillim, koncepti ynë holistik synon jo vetëm të trajtojë një sëmundje akute, por edhe të rivendosë aftësinë për të bërë një jetë të pavarur dhe për të shmangur nevojën për kujdes të vazhdueshëm.


Repart

Mjekësi të brendshme Kirurgji

Vendndodhja

Caritas-Klinik St. Marien
Bergstraße 1-3
14770 Brandenburg an der Havel
Deutschland

Shikoni në Google Maps