Logoja e institucioneve shëndetësore dhe sociale St.Paulus

St. Josefs Hospital Dortmund-Hörde

Ky lokacion ofron punë të larmishme dhe sfiduese në departamentet e gjinekologjisë dhe obstetrikës, mjekësisë interne, kirurgjisë së përgjithshme dhe viscerale, kirurgjisë së traumës, ortopedisë, urologjisë, mjekësisë ORL, mjekësisë urgjente dhe kujdesit intensiv. Përveç kujdesit bazë dhe standard, Spitali St. Josefs ofron gjithashtu kujdes mjekësor të provuar në nivel kombëtar në kontekstin e sallave operative të teknologjisë së lartë me teknologji robotike dhe video optike 3D.


Repart

Departamenti i emergjences Kirurgjia Viscerale Mjekësi të brendshme Gjinekologji Reanimacion Ortopedi Salle Operacioni Kirurgji

Vendndodhja

St. Josefs Hospital Dortmund-Hörde
Wilhelm-Schmidt-Str. 4
44263 Dortmund
Deutschland

Shikoni në Google Maps