Logoja e institucioneve shëndetësore dhe sociale St.Paulus

St. Rochus Hospital

Krahas kujdesit bazë dhe standard, klinika Castroper ofron edhe kujdes të specializuar në fushat e kirurgjisë plastike dhe kirurgjisë së këmbëve të kërkuara në mbarë vendin.

Përveç këtyre pikave qendrore, ky lokacion ofron punë të larmishme dhe sfiduese në departamentet e gjinekologjisë dhe obstetrikës, mjekësisë interne, kirurgjisë viscerale dhe traumes, ortopedisë, mjekësisë urgjente dhe të kujdesit intensiv.


Klinika është anëtare e Qendrës së Gjirit të Gjermanisë Perëndimore dhe merr pjesë në kujdesin urgjent urban. Me një kapacitet shtrati prej 201 shtretërish dhe gjithsej 400 punonjës nga grupe të ndryshme profesionale, kujdesi optimal dhe cilësor i pacientit është prioriteti kryesor këtu.


Repart

Kirurgjia Viscerale Djegiet dhe Kirurgjia Plastike Mjekësi të brendshme Traumatologji Gjinekologji Ortopedi Salle lindjeje

Vendndodhja

St. Rochus Hospital Castrop-Rauxel
Glückaufstraße 10
44575 Castrop-Rauxel
Deutschland

Shikoni në Google Maps