Logo epif pro

Epif Pro

Kjo shkollë gjuhësore në Tunizi nuk është vetëm një vend mësimi, por edhe një simbol i forcës dhe ambicieve të një sipërmarrëseje të shquar. Drejtoresha, me shpirtin dhe vendosmërinë e saj vizionare, ka krijuar një institucion arsimor që është i përshtatshëm për ne.

Drejtoresha e ka njohur prej kohësh vlerën e partneriteteve ndërkombëtare dhe ka krijuar një kulturë të fortë korporative në shkollën e gjuhës, e karakterizuar nga profesionalizmi, bashkëpunimi dhe respekti reciprok.

Profesionistët inkurajohen të arrijnë potencialin e tyre të plotë dhe të arrijnë qëllimet e tyre. Kjo krijon një mjedis mësimor frymëzues në të cilin ata mund të zhvillojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe të komunikojnë me besim.


Person kontaktues

Taheni Moulahi

M email hidden; JavaScript is required

T +216 97 392 772


Vendndodhja

epif pro - Ecole Pluridisciplinaire Internationale de Formation Professionnelle
Avenue Taieb Mhiri
5000 Monastir
Tunesien

Shikoni në Google Maps