Logoja e qendrës së ardhshme

Future Centre

Shkolla e gjuhëve te huaja Future Center nga Shqipëria i ka rrënjët e saj të rrënjosura thellë në komunitetin lokal. Duke filluar si një biznes i vogël i nisur nga një familje e përkushtuar, ajo ka bërë emër falë pasionit të saj për gjuhët dhe dëshirës për ta bërë arsimin më të aksesueshëm.

Nëpërmjet bashkëpunimit tonë, ne kemi punuar së bashku për të zgjeruar ofertën e shkollës së gjuhëve dhe për të përmirësuar cilësinë e mësimeve. Ne kemi ndarë burimet, përvojën dhe ekspertizën tonë për t'u ofruar profesionistëve një mjedis mësimi të klasit te pare. Fokusi ishte gjithmonë në qëllimin e përbashkët: të mbështesin njerëzit në zgjerimin e aftësive të tyre gjuhësore dhe përmirësimin e mundësive të tyre profesionale.


Person kontaktues

Ardit Lena

M email hidden; JavaScript is required

T +355 69 267 7677


Vendndodhja

Future Centre Tirana
Rruga Petro Nini Luarasi
Tiranë 1001
Albanien

Shikoni në Google Maps

Future Centre Vlora
tek Tregu i Orizit, Rruga Lef Sallata
Vlorë 9400
Albanien

Shikoni në Google Maps