Logoja e institucioneve shëndetësore dhe sociale St.Paulus

Kath. St. Paulus Gesellschaft

Kath. St. Paulus Gesellschaft / Shoqeria Katolike e Shen Paulit me 17 vendndodhje në gjashtë qytete, rreth 10,000 punonjës dhe qendra të kompetencës ndërdisiplinore. Rrjeti mjekësor fokusohet në kujdesin lokal në lokacionet në Castrop-Rauxel, Dortmund, Hamm, Lünen, Werne dhe Schwerte.


Standort

Kath. St. Paulus Gesellschaft
Johannesstraße 9-17
44137 Dortmund
Deutschland

Shikoni në Google Maps
SJH EBR2350 ueb

St. Josefs Hospital Dortmund-Hörde

Pamje nga syri i shpendëve të spitalit St. Rochus

St. Rochus Hospital

Foto Spitali Katolik Dortmund-West

Kath. Krankenhaus Dortmund-West