Logoja e Kwm

Klinikum Würzburg Mitte

Klinikum Würzburg Mitte është emri i një Organizate jofitimprurëse që ka bashkuar Spitalin Juliusspital dhe Mision Klinik nën një çati që nga 1 janari 2017.


Repart

Mjekësi të brendshme Kirurgji

Vendndodhja

Klinikum Würzburg Mitte
Salvatorstraße 7
97074 Würzburg
Deutschland

Shikoni në Google Maps