Logoja e Vitos

Vitos Holding

Vitos gGmbH është një kompani holding (shoqëri me përgjegjësi të kufizuar jofitimprurëse) dhe është një nga operatorët më të mëdhenj të klinikave në Gjermani. Grupi ka gjithsej 6200 shtretër dhe vende. Rreth 9,700 punonjës trajtojnë dhe kujdesen për rreth 43,000 pacientë të shtruar/pjesërisht të shtruar dhe 173,000 pacientë ambulatorë çdo vit.


Standort

Vitos gGmbH
Akazienweg 10
34117 Kassel
Deutschland

Shikoni në Google Maps
Vitos Herborn KPP Pamje e jashtme e ndërtesës së klinikës

Klinikum Herborn

Muzeu i Ndërtesës Vitos Riedstadt

Klinikum Riedtstadt

Vitus Giessen Marburg

Klinikum Gießen-Marburg

Weilmünster i Vitos

Klinik für Neurologie Weilmünster