Logoja e WKK

Westküstenklinikum Heide

Westküstenklinikum Heide është një spital publik me dy vendndodhje në Heide dhe Brunsbüttel. Spitali është një spital akademik i Universitetit Christian-Albrechts të Kiel-it, Universitetit të Lübeck-ut dhe Universitetit të Hamburg-ut dhe i përket rrjetit 6K të spitaleve Schleswig-Holstein.


Repart

Mjekësi të brendshme Kirurgji

Vendndodhja

Westküstenklinikum Heide
Esmarchstraße 50
25746 Heide
Deutschland

Shikoni në Google Maps