Logoja e Vitos

Klinikum Riedtstadt

Vitos Klinikum Riedstadt përfshin Vitos Philippshospital Riedstadt (psikiatri për të rritur) dhe Klinikën e Fëmijëve dhe Adoleshentëve Vitos për Shëndetin Mendor Riedstadt (psikiatri për fëmijë dhe adoleshent).

Së bashku ata kanë marrë pjesë në një projekt model për kujdesin e personave të sëmurë mendorë sipas § 64b SGB V që nga viti 2016. Si rezultat, ekipi i trajtimit mund t'u ofrojë të gjithë pacientëve të tij edhe më shumë kujdes të bazuar në nevojat. Nëse një pacient trajtohet si spital, pacient ditor, ambulator apo edhe në shtëpi, bazohet në nevojat individuale.


Repart


Vendndodhja

Vitos Klinikum Riedstadt
Philippsanlage 101
64560 Riedstadt
Deutschland

Shikoni në Google Maps