Logoja e Vitos

Klinikum Gießen-Marburg

Fëmijët, të rinjtë dhe të rriturit me çrregullime mendore ose psikosomatike mund të gjejnë këshilla dhe ndihmë në katër klinikat e specializuara të Vitos Gießen-Marburg. Të vendosura afër qendrës, objektet tona në Gießen dhe Marburg me parqet e tyre të rritura historikisht ofrojnë një ambient të veçantë terapeutik.


Repart


Vendndodhja

Vitos Klinikum Gießen-Marburg
Licher Straße 106
35394 Gießen
Deutschland

Shikoni në Google Maps