Logoja e Vitos

Klinikum Herborn

Vitos Herborn është një qendër e madhe shëndetësore psikiatrike dhe psikosomatike. Përveç dy spitaleve të specializuara për trajtimin e të gjitha simptomave psikiatrike tek fëmijët, adoleshentët dhe të rriturit me shërbime të lidhura për pacientët ditorë dhe ambulatorë, kompania jofitimprurëse operon gjithashtu një klinikë të specializuar psikosomatike dhe një ambient për të sëmurët kronikë mendorë. . Vitos Herborn punëson mbi 1000 njerëz në lokacionet në Herborn, Wetzlar, Haiger, Limburg, Hanau dhe Dietzenbach.


Repart


Vendndodhja

Vitos Klinikum Herborn
Austraße 40
35745 Herborn
Deutschland

Shikoni në Google Maps