Logo caritas

Caritas-Klinik St. Anna

Spitali Malteser Berlin-Charlottenburg kujdeset për nevojat e pacientëve të moshuar. Këtu, njerëzit me sëmundje të brendshme akute dhe kronike marrin kujdes të plotë dhe përgatiten për një jetë sa më të pavarur në shtëpi nëpërmjet terapisë së koordinuar dhe holistike.

Përveç sëmundjeve kardiovaskulare, fushat kryesore të fokusit përfshijnë trajtimin pas ndërhyrjeve kirurgjikale dhe sëmundjet e brendshme, kujdesin e mëtejshëm për goditjet në tru dhe trajtimin e komplikimeve diabetike. 5 nga 97 shtretërit janë gjithashtu të projektuar posaçërisht për nevojat e pacientëve të kujdesit paliativ.

Spitali Malteser është një spital akademik i Charité Berlin.


Repart

Mjekësi të brendshme Kirurgji

Vendndodhja

Caritas-Klinik St. Anna
Pillkaller Allee 1
14055 Berlin
Deutschland

Shikoni në Google Maps