Logoja e Vitos

Klinik für Neurologie Weilmünster

Klinikën Vitos për Neurologji në Weilmünster trajtohen pacientë me sëmundje të ndryshme neurologjike akute dhe kronike. Qëllimi i klinikës është të ofrojë diagnostifikim dhe terapi kompetente në nivel të lartë në një mjedis të këndshëm dhe të kujdesshëm.

Që nga viti 2021, klinika është njohur si një spital mësimor akademik nga Universiteti Justus Liebig në Giessen.

Si një nga klinikat neurologjike akute më të mëdha në Gjermani, klinika ka fusha të specializuara të fokusit. Këto përfshijnë ekzaminimin dhe trajtimin e goditjeve akute, sëmundjeve nervore inflamatore si skleroza e shumëfishtë, epilepsia, demenca, sëmundja e Parkinsonit, dhimbjet kronike, marramendja dhe çrregullimet e gjumit si dhe terapia konservative e sëmundjeve të shtyllës kurrizore. Ekziston edhe një stacion i veçantë për rehabilitimin e hershëm. Një sallë e veçantë operacioni është në dispozicion për ndërhyrjet neurokirurgjikale.


Repart

Mjekësi të brendshme Kirurgji

Vendndodhja

Vitos Klinik für Neurologie Weilmünster
Weilstraße 10
35789 Weilmünster
Deutschland

Shikoni në Google Maps